Adjudant for chefen for Forsvarsakademiet [Denmark]


 

Har du stærke analytiske evner og ønsker at udvikle dig inden for strategisk forståelse? Kan du håndtere komplekse problemstillinger? Trives du i et til tider hektisk miljø? Har du veludviklet situationsfornemmelse og mod på at levere ledelsesstøtte til en af Forsvarets topchefer? Så har du nu muligheden for at søge stillingen som adjudant for chefen for Forsvarsakademiet.

Om os

Adjudantursektionen leverer blandt andet den direkte ledelsesstøtte til chefen for Forsvarsakademiet og Forsvarsakademiets direktion, herunder vicechefen og dekanen. Vi er en dynamisk sektion på i alt tre medarbejdere.

Adjudantursektionen er en del af Ledelses- og Styringsafdelingen i Forsvarsakademiets stab, hvori der indgår fire sektioner Adjudantur, Planlægning og Styring, Struktur- og Ressourcestyring og
Kommunikation. Afdelingens opgaver indeholder Forsvarsakademiets overordnede ledelse og styring. Adjudantursektionen består af en sektionschef, adjudant og en stabshjælper. Sektionens opgaveportefølje omfatter den overordnede styring og policy ved håndtering af daglige støtte til chefen for Forsvarsakademiets virke, herunder Forsvarsakademiets ledelsesprocesser samt sagsbehandling på
udvalgte områder på vegne af Forsvarsakademiet.

Den direkte ledelsesstøtte til chefen for Forsvarsakademiet leveres af militærassistenten, adjudanten, stabshjælperen. Sektionen er kendetegnet ved sammenhold og holdånd, at spille hinanden gode, samt forståelse for at komme i mål med opgaverne - sammen.

Hverdagen i Adjudantursektionen er dynamisk, når det gælder opgaver, arbejdstid og tempo. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af stor ansvarsfølelse over for opgaverne, og vi arbejder generelt meget selvstændigt. Selvom det til tider kan gå stærkt, får vi tingene til at fungere med gensidig hjælp og samarbejde, og højt humør.

Som en del af støtten til Forsvarsakademiets chef og vicechef har medarbejderne i Adjudantursektionen en direkte berøring på tværs af Forsvarsakademiet og med dele af Forsvarskommandoens stabe og kommandoer samt andre myndigheder og styrelser samt samarbejdspartnere i ind- og udland.

Som medarbejder i Adjudantursektionen opnår man stor indsigt i Forsvarsakademiets strategiske processer og opgaveløsning samt indsigt i det strategiske samarbejde på tværs af Forsvarskommandoens stabe og kommandoer.

Om stillingen

Din primære opgave som adjudant er at støtte chefen for Forsvarsakademiet i sit daglige virke, i tæt samarbejde med resten sektionen. Adjudanten deltager som udgangspunkt i chefen for Forsvarsakademiets repræsentation, herunder møder, foredrag og rejseaktivitet mv.

Du skal planlægge, tilrettelægge og koordinere chefen for Forsvarsakademiets mødevirksomhed i ind- og udland. Ligesom du selvstændigt og naturligt følger op på opgavestillinger, terminer, besøgsprogrammer, referater og aktionslister på vegne af chefen for Forsvarsakademiet. Opgaverne løses oftest i et højt tempo og med korte deadlines.

I koordination med resten af sektionen vil du koordinere og forestå udarbejdelse af forberedelsesmaterialer til brug for chefen for Forsvarsakademiets mødevirksomhed, og du vil situationsbestemt deltage i møder.

Du vil desuden være sagsbehandler på opgaver inden for den øvrige del af Adjudantursektionens og Ledelses- og Styringsafdelingen opgaveportefølje, og du vil blive inddraget i særlige strategiske eller sensitive sager, der behandles for chefen for Forsvarsakademiet.

Vi lægger vægt på at skabe rum for kompetenceudvikling og andre udviklende aktiviteter, og vi har fokus på den nødvendige balance mellem arbejds- og privatliv. Du skal dog påregne, at dine arbejdsuger vil kunne overstige 37 timer. Der er rejseaktivitet i indland og udland forbundet med stillingen.

Om dig

Vi forventer, at du er udnævnt kaptajn eller kaptajnløjtnant. Det er en fordel, hvis du har erfaring på niveauet samt kendskab til workzone.

Er du erfaren premierløjtnant under uddannelse til kaptajn/kaptajnløjtnant, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som
funktion i højere stilling.

Du er en ambitiøs og erfaren officer, og din tidligere tjeneste har allerede givet dig et bredt kendskab til Forsvaret. Det vil være en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har kendskab til opgaverne omkring ledelsesstøtte eller tilsvarende.

Vi forventer, at du er ambitiøs, er interesseret i at blive udviklet, er analytisk stærk, er samfundsmæssigt interesseret og orienteret, og har en høj grad af personlig integritet, ansvarsfølelse, autoritet og humor.

Vi lægger vægt på, at du besidder en veludviklet situationsfornemmelse og helhedsforståelse, så du efter omstændighederne kan levere diskret ledelsesstøtte.

Du besidder gode evner i forhold til analyse, styring af opgaver på tværs af organisationen og har sans for såvel detaljen som helheden. Samtidig forstår du at omsætte disse kompetencer via gode formuleringsevner i skrift og tale på dansk og engelsk.

Det er vigtigt, at du har gode sociale kompetencer og evner at danne og pleje netværk. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og være en udpræget holdspiller. Du skal arbejde engageret, være udadvendt og bidrage positivt til en god stemning i sektionen.

De væsentligste FOKUS-kompetencer i stillingen ligger inden for områderne stabilitet og resultater, idet du evner at balancere opgaven ift. de øvrige udfaldsrum.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Stillingen er med fast tjenestested på Svanemøllens Kaserne.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Adjudantur-sektionen major Brian B. Jørgsholm på telefon 5088 9319 eller mail fak-chma@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: FPS-THH@fiin.dk

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2023 eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er den 17. september 2023, og vi forventer at afholde samtaler løbende frem til og med uge 38.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

GENEREL INFORMATION


Tjenestested

København, Danmark

Geografi

Region Hovedstaden

Organisation/Værn

Værnsfælles

Funktionsniveau

M321 Løngruppe 4 Kaptajn/kaptajnløjtnant

Ansøgningsfrist

17.09.2023

Indrykningsdato
24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال