20 éves vendéglátó tapasztalattal 3 vendéglátó egységet üzemeltetünk Sopronban. Fiatalos, lendületes csapattal, a város vezető vendéglátó cégcsoportjaként keressük új kollégáinkat, akik hasonló látásmóddal tudnak és akarnak beilleszkedni egy széles látókörű cég tagjaként.
.
Éttermi vezető
Főbb feladatok, munkák:
Az éttermi vezető feladata a csapatában dolgozó kollégák irányítása, felügyelete, menedzselése, miközben ellátja a vezető felszolgáló feladatait is. - vendégfogadás - ételek és italok ajánlása - rendelések felvétele - vendégek kiszolgálása - vendégek elszámoltatása Ezek mellett elkészíti a munkaidő-beosztást, rendeléseket állít össze, figyeli az aktuális készletet figyelembe véve az étterem igényeit, kifogástalanul gazdálkodik a rábízott gazdasági javakkal.Az álláshoz tartozó elvárások:
Vezetői ambíciók birtokában a legjobb csapatjátékos, figyeli és kezeli a tulajdonosok és a kollégái érdekeit is, megbízhatósága, feddhetetlensége, lojalitása kifogástalan. Ezek mellett természetesen rendelkezik az alábbiakkal is: - szakma ismerete és szeretete - szakmában töltött gyakorlat - vezetői gyakorlat és ismeret - csapatszellem - pontosság - tisztaságAz állás betöltéséhez előnyt jelent:
A pozíció elnyeréséhez a szakmai végzettség, vezetői tapasztalat és német és vagy angol nyelvtudás előnyt jelent.Amit kínálunk:
- hosszú távú tervezhetőség, stabilitás - nyári extra bónusz - versenyképes jövedelem - kiemelt juttatások - feljebbjutási lehetőség - szakmai képzés - szakmai előrejutás - megbecsülés